Commercial Noodle drying machine noodle dryer machine for noodle

Commercial Noodle drying machine noodle dryer machine for noodle

Përshkrim i shkurtër:

Nuk ka më proces jo të besueshëm të tharjes. I besueshëm, fast and energy saving drying. Zhvilluar për ju- temperaturë e posaçme e ulët, heat pump based technology.noodle dehydrator dry noodle at low and middle temperatures, which dry the noodle better. The dried noodle do not change any of its nutritional value

 

Numri i Modelit: DPHG080S-PS

Detail Product

Product Tags

1.Mbi të dhënat janë nën kushtin e testimit: Njësia e jashtme në temperaturën e ajrit 20 ° C,ajri i hyrjes thahet në të gjithë 15 ° C, ajri i daljes topi i thate ° C
2. Volutne e Dehunlldlty testuar në kushte standarde të testimit, do të ndryshojë në përputhje me topin e lagësht të temperaturës së jashtme / të brendshme.
3. Performanca e parametrave të modeleve duhet të ndryshohet në përputhje me azhurnimin e produkteve,ne nuk do ta njoftojmë atë posaçërisht, ju lutemi merrni emrin si versionin më të fundit

Përbërësit e tharësit të pompës së nxehtësisë të burimit të ajritÇfarë mund të thahet makineria e thatë e ushqimit?

How to dry Coconut Copra?Ne zakonisht përdorim kompensatë dhe tkurret filmi për të paketuar, përdorni kuti kartoni për modele të vogla,ne gjithashtu mund ta bëjmë paketën si kërkesë.
1. Këshilloj blerjen
2. Çmimet e fabrikës
3. Kontrolli i prodhimit
4. Kontrolli i QC
5. Dorëzimi në kohë
6. Mbështetje pas shitjes
7. Mbështetja e procesit të tharjes A. Cilat detaje japin klientin ushqimor
Emri i ushqimit, pesha,lagështia,koha e tharjes etj

B. A mund të ofroni klientëve procesin teknik të tharjes
po. Çdo projekt që kemi bërë, dhe ne gjithmonë i regjistrojmë ato për klientët

C. Pas sherbimit te shitjes
1, Mbështetje teknike për instalimin tuaj, funksionimin dhe mirëmbajtjen.
2, Garanci një vjeçare, dhe ju mund të paguani për garanci të zgjatur.
3, Pjesë këmbimi dhe mbështetje teknike në shumicën e çmimeve ekonomike pas garancisë

D. Data e dorëzimit
20-25ditë

E. Çfarë lloj frutash thatë në projektet tuaja
Mollë,rrush, kumbull, pjeshkë, banane, ananasi, kokosit,fruta kek etj

F. Çfarë lloj ushqimi deti thatë në projektet tuaja
sardele,kallamar,sepje,krushq i verdhë,karavidhe,karkaleca etj

Nëse jeni të interesuar në produktet tona, pls mos ngurroni të na kontaktoni.

 

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI