Energjia- kursim 75% Tharja e ngrirjes së rrushit të ananasit me tharjen e tharjes së frutave industriale me fruta frutash industriale me shumë funksione

Energjia- kursim 75% Tharja e ngrirjes së rrushit të ananasit me tharjen e tharjes së frutave industriale me fruta frutash industriale me shumë funksione

Përshkrim i shkurtër:

Në Tailandë, Malajzia, Vietnami, Mianmar, këto vende kanë shumë fruta tropikale si durian, banane, ananasi, shpesh bëhen për të tharë frutat si meze. Tharja e makinës është shumë e rëndësishme. Mund të shmangë ndikimin nga moti, kurseni energji dhe kurseni para.

Numri i Modelit: TXHG150S-PS

Detail Product

Product Tags

1.Mbi të dhënat janë nën kushtin e testimit: Njësia e jashtme në temperaturën e ajrit 20 ° C,ajri i hyrjes thahet në të gjithë 15 ° C, ajri i daljes topi i thate ° C
2. Volutne e Dehunlldlty testuar në kushte standarde të testimit, do të ndryshojë në përputhje me topin e lagësht të temperaturës së jashtme / të brendshme.
3. Performanca e parametrave të modeleve duhet të ndryshohet në përputhje me azhurnimin e produkteve,ne nuk do ta njoftojmë atë posaçërisht, ju lutemi merrni emrin si versionin më të fundit

Pse duke përdorur tharësin e pompës së nxehtësisë të burimit të ajrit Twesix ’duke kursyer energji

Kapërceni plotësisht mangësitë e sistemeve të tharjes të hapura dhe të mbyllura, dhe të përdorin përparësitë e tyre;Sistemi i lakrës së hapur dhe të mbyllur nuk ndikohet nga temperatura e ambientit. Kur të arrihet temperatura e caktuar, metodat e hapura të tharjes së mbyllur janë ndërruar në mënyrë inteligjente, dhe sistemi i ndjeshëm dhe i fshehtë i rikuperimit të nxehtësisë shmang efikasitetin e ulët të ngrohjes në mjedise me temperaturë të ulët, edhe në temperatura ultra të ulta. Edhe pa energji elektrike dhe nxehtësi ndihmëse në mjedis, dhoma e tharjes mund të nxehet shpejt, dhe sistemi është më efikas në energji

Si të ndërtojmë dhomën e tharjes Ne zakonisht përdorim kompensatë dhe tkurret filmi për të paketuar, përdorni kuti kartoni për modele të vogla,ne gjithashtu mund ta bëjmë paketën si kërkesë.

1. Këshilloj blerjen
2. Çmimet e fabrikës
3. Kontrolli i prodhimit
4. Kontrolli i QC
5. Dorëzimi në kohë
6. Mbështetje pas shitjes

A. Shërbimi i Pagesave
1, T / T
2, L / C (vetëm për porosinë e kontejnerëve)
3, Western Union, (për porosinë e mostrës & pjesët)

B. Shërbimi teknik
1, Ne llogarisim kapacitetin dhe rekomandojmë modelet më të mira.
2, Ne ju furnizojmë me mbështetjen teknike profesionale të ftohjes dhe mbështetjen teknike elektronike për instalimin tuaj, korrigjimi i gabimeve dhe funksionimi.
3, Ne furnizojmë pjesë këmbimi dhe mbështetje teknike në & pas kohës së garancisë.
4, Ne u sigurojmë kursin e trajnimit punëtorëve tuaj në fabrikën tonë nëse keni nevojë.

C. Pas sherbimit te shitjes
1, Mbështetje teknike për instalimin tuaj, funksionimin dhe mirëmbajtjen.
2, Garanci një vjeçare, dhe ju mund të paguani për garanci të zgjatur.
3, Pjesë këmbimi dhe mbështetje teknike në shumicën e çmimeve ekonomike pas garancisë
Nëse jeni të interesuar në produktet tona, pls mos ngurroni të na kontaktoni.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI